Volledig scherm
De koning bekijkt de werken in het Noordbrabants Museum. © Theo van de Zande/BD

Expositie Jeroen Bosch nu tot 01.00 uur 's nachts te bekijken

DEN BOSCH - De openingstijden van de expositie Jeroen Bosch, Visioenen van een Genie, in het Noordbrabants Museum in Den Bosch worden opnieuw verruimd. Van 22 april tot en met 6 mei is de tentoonstelling te bezoeken van 8.00 uur 's ochtends tot 01.00 uur 's nachts. In het slotweekend van 7 en 8 mei, is het museum ook 's nachts open.

Van zaterdagochtend tot en met zondagavond 23.00 uur is de tentoonstelling 39 uur achter elkaar te bezoeken. De openingstijden werden al twee maal eerder verruimd. In het totaal zijn er al 380.000 kaarten verkocht. De expositie kan niet worden verlengd omdat veel werken vanaf 9 mei rechtstreeks vanuit Den Bosch naar Madrid gaan voor een grote Jeroen Bosch-tentoonstelling in Museum Prado, die eind mei opent.

Grote vraag
Door de verruiming zijn ook weer nieuwe kaarten te koop, liet het museum vrijdag weten. "We willen tegemoet komen aan de onverminderd grote vraag naar tickets uit binnen- en buitenland."  Er komen nu 15.000 extra tickets beschikbaar. 

Meer lezen over Jeroen Bosch? Bekijk dan de longread over de kunstenaar. Volg bd.nl/jb500 voor het laatste nieuws en achtergronden, bekijk het fotoalbum over de opening en speel de Bosch Game.