Volledig scherm
Sven Stieger (l) had een feestje te vieren. © Peter de Bruijn

Festival TREK in Den Bosch eerste dag in trek bij publiek

DEN BOSCH – Festival TREK in Den Bosch heeft tijdens de eerste avond donderdag flink wat bezoekers getrokken. Het was gezellig druk tijdens het festival dat de tweede editie aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch beleeft.

,,Er hangt hier een goed sfeertje”, zegt Sven Stieger uit Tilburg die een feestje te vieren heeft. Hij heeft net zijn diploma ‘vestigingsmanager groothandel bij het Koning Willem I – College opgehaald. ,,Ik vind wel dat er meer zitplaatsen moeten zijn. Veel mensen moeten staan. Ze moeten bijna hun eigen dekentje meenemen.”

Eten en cultuur
De eerste editie van TREK in Den Bosch trok vorig jaar volgens de organisatie ruim 28.000 bezoekers. Het festival waar eten en cultuur hand in hand gaan, staat dit keer niet 3, maar 4 dagen in Den Bosch. ,,We hopen met de extra dag meer te spreiden; lange rijen voor de foodtrucks te voorkomen”, zegt Just van den Bosch, de BurgeRmeester van TREK.

Nog tot en met zondag is Festival TREK te vinden op het terrein aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch. Het festivalterrein is gratis toegankelijk.

Volledig scherm
Eten, drinken en cultuur bij TREK in Den Bosch. © Peter de Bruijn
Volledig scherm
BurgeRmeester Just van den Bosch inspecteert zijn 'dorp'. © Peter de Bruijn