Volledig scherm
Het trampolinepark zal de hele sporthal beslaan. © Jumpingjack.nl

Groot trampolinepark Jumping Jack komt naar Tilburg

TILBURG - In navolging van Jump XL in Waalwijk krijgt ook Tilburg een groot trampolinepark. Jumping Jack wordt gebouwd in Club Pellikaan in Tilburg. Rond maart volgend jaar moet het park van rond de 2.000 vierkante meter klaar zijn.

Jumping Jack biedt een andere manier van sporten. Zo is het ideaal als je wilt leren freerunnen of voor een potje dodgeball (trefbal). Het park is vooral gericht op jongeren tot achttien jaar. Directeur Dennis Pellikaan: „Natuurlijk kijken we ook naar activiteiten voor de groep tussen 18 en 30 jaar. Voor de kleintjes organiseren we een peuterjump.”   Club Pellikaan
De nieuwe Jumping Jack wordt gebouwd in de grote sporthal van Club Pellikaan aan de Rueckertbaan. Het trampolinepark zal de hele sporthal beslaan. Die wordt toch al een stuk minder gebruikt dan vroeger, meent Pellikaan. „De volleyballers zitten hier niet meer, badminton is nog een klein groepje en zaalhockey is alleen een paar dagen in het winterseizoen. Verder hebben we er nog wat eigen activiteiten, maar daar hebben we die grote sporthal niet per se voor nodig.” De naburige sport-bso krijgt een nieuwe plaats in het complex.