Volledig scherm
© Domien van der Meijden/BD

'Hudson’s Bay in Bosch’ V&D-pand'

DEN BOSCH - De Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay maakt zeer waarschijnlijk maandag bekend dat er een vestiging komt in het voormalige V&D in Den Bosch en Rotterdam, aldus Quote.

Het voormalige V&D-pand in Den Bosch is eigendom van de vastgoedondernemer Jos van de Mortel. Hij is al langer in gesprek met Hudson's Bay. De nieuwe huurovereenkomsten moeten volgens het blad nog getekend worden maar in ieder geval zit Den Bosch daarbij. Eerder werd bekend dat ook de Brabantse steden Tilburg en Breda een vestiging van Hudson’s Bay krijgen. Er wordt verwacht dat in Den Bosch en Rotterdam de warenhuizen in augustus 2017 open gaan. Ook in Amsterdam komt er een vestiging.

Hudson’s Bay Company wil in de komende 2 jaar 20 winkels openen in Nederland. Quote maakte op zijn site bekend dat menig vastgoedeigenaar afgelopen week een bezoek bracht aan georganiseerde Cocktail Party aan de Keizersgracht, ook Van de Mortel was daarbij. Hoeveel panden er mogelijk maandag bekend worden gemaakt is niet vermeld, geschat wordt 5 tot 8 panden.

Lees alles over V&D op onze dossierpagina