Volledig scherm
© Domien van der Meijden/BD

Hudson's Bay naar Den Bosch? Bevestiging blijft uit

Ma 13 jun. Dat er gesproken wordt met Hudson's Bay over het Bossche V&D pand, is langer duidelijk. Maar een bevestiging laat nog op zich wachten en gaat ook deze maandag niet komen.

Door Bart Gotink

Dat laat een woordvoerder van het Canadese bedrijf weten. Gisteren meldde zakenblad Qoute nog dat het bedrijf maandag nieuwe vestigingen zou aankondigen. Een woordvoerder van het bedrijf stelt echter 'geen nieuwe vestigingen te kunnen bevestigen'. Daar laten ze weten dat dit maandag ook niet meer gaat gebeuren. 

Augustus 2017
Er wordt al maanden gesproken met Hudson's Bay, zo liet pandeigenaar Jos van de Mortel eerder al weten aan het Brabants Dagblad. Als de twee tot een akkoord komen, dan duurt het echter nog maanden voor er een nieuw warenhuis is. Het pand - vloeroppervlakte 11.000 vierkante meter - moet namelijk in zijn geheel gestript worden. Volgens Qoute zou het warenhuis pas in augustus 2017 weer open gaan.

Voorlopig zijn er enkel vestigingen in Amsterdam, Tilburg en Breda aangekondigd. De keten wil echter groeien naar 20 vestigingen in Nederland. Er wordt ook gepraat met La Place, die eerder restaurants in de V&D had. 

Volledig scherm
Het pand van de V&D, momenteel zonder V © Bart Gotink/BD