Volledig scherm
Marlijne en Patrick leerden elkaar kennen op de kermis © Sam Fish/Kermis FM

Huwelijksfoto's, heerlijke snacks en de beste attracties op de zaterdag van de Tilburgse Kermis

TILBURG - De Tilburgse Kermis is weer bezig en in de Brabantse stad is een grote hoeveelheid attracties en kraampjes te vinden. Maar wat moet je echt gezien, gedaan en gegeten hebben? Oplettende bezoekers hebben bijvoorbeeld een bijzonder huwelijkstafereel gezien op zaterdag.

Marlijne en Patrick kwamen elkaar vier jaar geleden tegen op de Tilburgse Kermis. Nu zij in het huwelijksbootje willen stappen, hebben ze de foto's voor hun trouwerij laten maken op de plek waar het allemaal begon

Snacks
Het fotoverslag van het bruidspaar is te vinden op Kermis FM, die ook een inventarisatie gemaakt van al het lekkers waar het publiek van kan proeven op de kermis. Daar staan natuurlijk een paar klassiekers tussen zoals Duitse worsten en natuurlijk worstenbrood. Maar bezoekers kunnen ook genieten van gezonde perensnacks.

Attractie Top 3
Hoewel het eten heerlijk is, komen de meeste natuurlijk voor de attracties. De website heeft een eigen attractie-expert, Marijn Vermeeren. Hij tipt de volgende drie attracties die je op de eerste dag echt gedaan moet hebben.

Als eerste de Ghost Rider op het NS-Plein. ,,Zijwaarts en over de kop. Dat vind je bij geen enkele andere attractie." Op twee staat de Air Race Bungee op de Heuvel. ,,De kick van omhoog schieten en dan op 40 meter hoogte een salto maken." Tot slot tipt Vermeeren de Propellor  op de Paleisring. ,,Je wordt alle kanten op gesleurd. Links, rechts, boven, beneden en op de kop. Was voorheen de Inversion XXL."

Volg het laatste nieuws over de kermis op bd.nl/kermistilburg.