Volledig scherm
Kinderen genoten van het verkoelende water op de Heuvel in Tilburg. © Jan van Eijndhoven/Beeld Werkt

Kinderen genieten van verkoelende fontein op de Heuvel in Tilburg

TILBURG - Eindelijk zomer, moeten veel Brabanders zondag hebben gedacht. We hebben er lang op moeten wachten en het is snel weer voorbij. Maar: de temperatuur steeg zondag in het zuiden van het land tot tropische hoogte. En dan moet er verkoeling worden gezocht.

Het is zondagmiddag zomers warm met maxima van 25 tot 29 graden. In Tilburg was zondag de grote fontein op de Heuvel het toneel van veel spelende kinderen. En dat leverde mooie plaatjes op. Ook elders in de provincie werd de zomerse dag gevierd.

Onweer
Er is tot zondagavond nog een mix van bewolking en zon maar aan het eind van de dag is er waarschijnlijk kans op enkele hevige onweersbuien. Na zondag wordt het een stuk koeler. Daarbij is het weerbeeld wisselvallig. Vanaf komende vrijdag knapt het vermoedelijk weer op.

Heeft u vandaag ook genoten van het weer en daar toevallig een mooie foto van gemaakt? Stuur ze in naar het Brabants Dagblad en maak ook nog eens kans op leuke prijzen. De ingestuurde foto's zijn te bekijken via bd.nl/zomerfotoalbum