Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Onderzoek naar vechtpartij bij Jumbo-filiaal in Den Bosch

DEN BOSCH - De politie is nog steeds bezig met onderzoek naar een incident bij het Jumbo-filiaal aan het Bossche Rivierenplein waarbij een 46-jarige Bossche vrouw gewond is geraakt. Volgens de politie werd de vrouw op straat belaagd door drie Bossche meisjes.

Volgens getuigen was er voorafgaand aan het handgemeen vorige week woensdag op straat sprake van ‘een fikse woordenwisseling over en weer.’ ,,Drie Jumbo-medewerkers trokken de vechtende dames uit elkaar en de drie meisjes werden weggestuurd. De drie werden herkend als meisjes die ook in hetzelfde filiaal werken”, aldus de politie.

Uit de hand gelopen
Voor zover bekend waren op dat moment twee van de drie meisjes niet in het filiaal werkzaam. ,,Het meisje dat wel in het filiaal was, werd door het slachtoffer naar buiten geroepen zijn om een gesprek aan te gaan, maar dat liep dus uit de hand”, aldus de woordvoerder.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de politie heeft inmiddels ook de drie meisjes gesproken. Ze willen aangifte doen van bedreiging. Hiervoor zijn afspraken ingepland voor 16 augustus.