Volledig scherm
La Place werft personeel © Bart Gotink/BD

Ook komst La Place lijkt definitief met werving voor personeel in V&D

Di 5 jul. La Place werft personeel, en daarmee lijkt de komst van het restaurant naar de 'pop-up' formules in de V&D ook definitief.

Door Bart Gotink

WIJ GAAN WEER OPEN! schreeuwt de personeelsadvertentie. En verder hangt er sinds kort aan de etalageruit - achter het deel waar La Place voorheen onder meer broodjes verkocht - een poster met de tekst 'de leukste baan van Nederland'.  

Bevestiging
Als ergens komende weken de deuren van het failliete V&D weer openzwaaien voor pop-upformules, zal ook La Place daar dus onderdeel van uitmaken. Al blijft een officiële bevestiging via persvoorlichting nog even uit. Tot nu toe werd vooral gesteld dat 'er gesproken werd' over voortzetting van het restaurant. Of ook het restaurant op de bovenste verdieping open gaat, of enkel het deel op de begane grond, is niet bekend.

Formules
Al eerder werd bekend autobedrijf Van den Udenhout de begane grond gaat huren als showroom voor auto's. Ook het bedrijf achter Shoeby heeft een verdieping gehuurd. Een woordvoerder van dat bedrijf zei eerder dat ze 'nog geen idee hebben' wat ze met de ruimte gaan doen.

Bay
Na de pop-upformules is het de bedoeling dat Hudson's Bay het pand gaat huren. Dat is al ver rond, zei pandeigenaar Van de Mortel eerder. De handtekeningen moeten echter nog wel gezet worden. De Canadese warenhuisketen denkt de plannen rond 1 februari rond te hebben.