Volledig scherm

Opening van showroom Van Mossel aan Afrikalaan in Den Bosch

DEN BOSCH - Aan de Afrikalaan in Den Bosch wordt 4 februari bij Van Mossel een nieuwe Ford-showroom in gebruik genomen. De Van Mossel Groep nam eind vorig jaar de vestigingen Ford Van Berkel Den Bosch en Veghel over.

De voormalige Ford-showroom aan de Hervensebaan verhuist per 4 februari naar de Afrikalaan, waar ook Van Mossel OPC Opel gevestigd is. De officiële opening volgt in het voorjaar. “De nieuwe showroom is groot, modern en voorzien van de laatste technische snufjes. Het is één grote snoepwinkel voor Ford-liefhebbers geworden”, aldus Bas Kuijs, directeur bij Van Mossel Ford. “We hebben een grote showroom gecreëerd waar alle modellen nog beter tot hun recht komen. Ook hebben we de wachtruimte helemaal vernieuwd'', aldus Kuijs.

De nieuwe Ford-werkplaats aan de Afrikalaan is al sinds begin dit jaar in gebruik. Met de overname van Van Berkel is Van Mossel Ford de grootste Ford-dealer in Brabant. Kuijs: “Het kan hard gaan met een merk. 3 jaar geleden hadden wij nog geen Ford en nu staan wij in de top 3 van Nederland.” Eerder nam Van Mossel de vestigingen van Opel Lathouwers in Den Bosch en Veghel over.