Volledig scherm

Pechtold, Van Muiswinkel, Rooijakkers en Stax in TLKSHOW van Festival Boulevard

DEN BOSCH - Onder meer Alexander Pechtold, Erik van Muiswinkel en Art Rooijakkers komen langs in de TLKSHW tijdens theaterfestival Boulevard. Net als afgelopen jaren ontvangt NOS-verslaggever Martijn van der Zande vier avonden lang gasten, muzikanten en columnisten in de Keulse Kar aan het Sint Janskerkhof. Cabaretgroep Flunknarf zal de avond in een rap samenvatten.

De eerste avond, vrijdag 5 augustus, is Pepijn Crone, bekend van het Jeugdjournaal en RTL-nieuws, de tafelheer. Verder is regisseur Alexandra Broeder te gast om te praten over haar voorstelling Mona. Dionne Stax (NOS-journaal) presenteert een dag later TLKSHW mee. De gast komt dan uit Zuid-Afrika, Rhodé Snyman is directeur van 't theaterfestival Klein Karoo Nasionale Kunstefees.

Pechtold
Art Rooijakkers (Wie is de Mol) schuift vrijdag 12 augustus aan als tafelheer. Erik van Muiswinkel vertelt dan over de voorstelling Five Easy Pieces die hij bezoekt. Hierin spelen kinderen het leven van Marc Dutroux. Tot slot is zaterdag 13 augustus Lucas de Man (presentator Kunstuur) de tafelheer. Te gast is deze avond D66-leider Alexander Pechtold. Ook Boulevard-directeur Viktorien van Hulst zal aanschuiven. Mijke Pol zal deze avond een column uitspreken

Uiteraard is er iedere avond ook iedere avond live-muziek. De talkshow vindt plaats op vrijdag 5, zaterdag 6, vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus. De toegang is gratis. Het begint rond 23.00 uur en duurt een uur.