Volledig scherm
Het forensisch onderzoek aan de Wilgenstraat in Den Bosch woensdagochtend. © Bart Meesters / Meesters Multi Media

Politie over steekpartij Wilgenstraat in Den Bosch: 'Focus ligt op zorg vrouw'

DEN BOSCH - Zo'n anderhalve week na de dodelijke steekpartij op de Wilgenstraat in Den Bosch laat de politie nog veel vragen onbeantwoord over het onderzoek. ,,De focus ligt op dit moment op de medische zorg die de vrouw nodig heeft”, aldus een woordvoerster van de politie vrijdagmiddag.

Het gaat om een 38-jarige vrouw die op 29 juni door agenten zwaargewond werd aangetroffen in een woning aan de Wilgenstraat waar zij woont met haar echtgenoot (39) en 5 kinderen. De man overleed enkele deuren bij deze woning vandaan. Hij werd aangetroffen voor het huis waar zijn moeder woont.

Verdachte
Sinds enkele dagen beschouwt de politie de zwaargewonde vrouw als een verdachte. Zij werd vanuit Den Bosch naar het Radboudumc in Nijmegen gebracht waar ze op de intensive-care-afdeling werd opgenomen met steekwonden. Het letsel lijkt het onmogelijk te maken om de vrouw te (ver)horen over de toedracht van het incident. De woordvoerster van de politie doet hierover geen uitspraken.

De woordvoerder deed geen mededelingen over eventuele resultaten van het onderzoek waarbij nog steeds 25 rechercheurs zijn betrokken.