Volledig scherm
© Bart Meesters / Meesters Multi Media

Politie ziet vrouw van doodgestoken Bosschenaar als verdachte; sporenonderzoek vrijdagavond afgerond

* UPDATE 19.33 uur * DEN BOSCH - De 38-jarige Bossche vrouw die dinsdagnacht zwaargewond raakte bij een steekincident aan de Bossche Wilgenstraat, wordt door de politie gezien als verdachte. Zij zou betrokken zijn bij de steekpartij waarbij haar 39-jarige echtgenoot om het leven is gekomen. Dat meldt de politie vrijdagmiddag. 

De man overleed op straat aan zijn verwondingen. De vrouw werd aangetroffen in haar woning en ligt in het ziekenhuis.

Politietoezicht
Dat de vrouw is aangemerkt als verdachte betekent dat zij nu in het belang van het onderzoek is beperkt in enkele vrijheden. Zij mag als de gezondheid het toelaat niet zomaar bellen. Ook is haar niet toegestaan om zonder toezicht van de politie bezoek te ontvangen. De vrouw werd de afgelopen dagen al bewaakt door de politie.

Volgens de politie was vrijdagmiddag het onderzoek nog in volle gang en wordt nog rekening gehouden met allerlei scenario's. Vrijdagavond heeft de politie het (sporen)onderzoek voltooid in de woning van de moeder van het slachtoffer. De man werd zwaargewond aangetroffen voor haar huis.

Het onderzoek in de woning waar hij woonde met zijn vrouw en 5 kinderen is ook voltooid. Maar volgens een woordvoerster blijft het huis voorlopig verzegeld omdat daar eventueel aanvullend onderzoek is vereist. Het is onduidelijk hoe het is met de vrouw van de man. De kinderen zijn volgens de woordvoerster op een veilige plaats.