Volledig scherm
© Bosch Open Expo

Presentatie catalogus Bosch Open Expo in Den Bosch (video)

DEN BOSCH – De catalogus van de Bosch Open Expo wordt op vrijdag 18 maart officieel gepresenteerd in het stadskantoor van de gemeente Den Bosch.

De eerste exemplaren van de B.O.E. catalogus worden uitgereikt aan de wethouder van cultuur, Huib van Olden, en aan de intendant van de Stichting Jheronimus Bosch 500, Ad ’s-Gravesande.

De presentatie van de catalogus is tevens het startschot van de Bosch Open Expo die vanaf zaterdag 19 maart op verschillende plekken in de stad Den Bosch te zien is.Bosch Open Expo is een tentoonstelling die is samengesteld op basis van open inschrijving. Jong talent, gearriveerde professionals en amateurs konden werk insturen waarvan zij vinden dat het goed past in de slagschaduw van de grote Jheronimus Bosch tentoonstelling. Een deskundige jury maakte in november 2015 een selectie uit 700 kunstwerken.

In de B.O.E.-catalogus zijn 147 kunstwerken van zowel bekende als onbekende talenten zoals Brian Couthino, Anne van den Heuvel, Sierk van Meeuwen, Sari Piek en Sven Robin Nibbeling opgenomen. Hun werken zijn geselecteerd uit zo’n 700 inzendingen. De catalogus is vanaf 18 maart te bestellen via de website van Bosch Open Expo.

Bekijk hieronder de video van de selectie van de Bosch Open Expo.

Selectie B.O.E. collectie from Bosch Open Expo on Vimeo.

Volledig scherm
© Bosch Open Expo
Volledig scherm
© Bosch Open Expo
Volledig scherm
© Bosch Open Expo
Volledig scherm
© Bosch Open Expo
Volledig scherm
© Bosch Open Expo
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement