Volledig scherm
Boef is agenten aan het jennen in een van zijn vlogs. © YouTube

Rapper Boef voor politierechter na belediging van agenten

TILBURG - De Tilburgse rapper Boef mag zich binnenkort voor de politierechter verantwoorden voor de belediging van agenten deze week op zijn vlogs. Boef werd vrijdag gehoord door het Openbaar Ministerie en kreeg behalve een dagvaarding voor de politierechter ook een aantal 'gedragsaanwijzingen' mee.

Het OM meldt dat deze aanwijzingen te maken hebben met de wijze van contact met de politie en met de verspreiding van boodschappen via sociale media. Boef beledigde en maakte onder meer een aantal agenten belachelijk nadat een maatje van hem uit een politieauto ontsnapte. 

Ongestoord
Het Openbaar Ministerie ,,hoopt met deze maatregel dat agenten ongestoord hun werk kunnen doen en bij te dragen aan een veiliger Tilburg zonder openbare ordeverstoringen". 

De Alkmaarse rapper, die sinds kort in Tilburg woont, werd maandag aangehouden na een dreigende vechtpartij in Tilburg-Noord. Daar liep zondagavond een groep van meer dan honderd jongeren rond gewapend met stokken. De vechtpartij was aangekondigd op sociale media en had te maken met een ruzie tussen Boef en een andere Tilburgse rapper.

⇨ Bedankt voor het abonneren! http://bit.ly/YoutubeVidsHD ⇨ Bekijk ook mijn populairste video ! http://bit.ly/2aMm4NV ⇩ Kijk hier onder voor meer informatie ⇩ - Voor alle nieuwtjes volg me op: ↪ Twitter:https://twitter.com/YoutubeVidsHD ↪ Social Blade: http://socialblade.com/youtube/c/youtubevidshd ↪ Livecounts: https://livecounts.net/channel/youtubevids%20hd ⇩ Alle afspeellijsten ⇩ ↪ Dutchtuber EXPOSED: http://bit.ly/DutchtuberEXPOSED ↪ Armoowasright Squad: http://bit.ly/ArmoowasrightSquad ↪ Rapper Boef: http://bit.ly/RapperBOEF ↪ Lil' Kleine: http://bit.ly/LilKleine