Volledig scherm
Rapper Boef reageerde bij RTL Boulevard. © RTL Boulevard

Rapper Boef zegt spijt te hebben van beledigen agent

TILBURG – Rapper en vlogger Boef zegt spijt te hebben van het beledigen van de politie. In RTL Boulevard was een filmpje te zien waarin hij op aandringen van journalist John van den Heuvel zijn excuses aanbiedt.

Volgens de rapper zijn de excuses gemeend. „Anders zou ik het niet zeggen. Ik ben niet de vieste om een fout toe te geven.” De rapper gaat de komende dagen naar Marokko ‘om even te ontspannen’.

Opnieuw aangehouden
De 23-jarige Boef, die Sofiane Boussaadia heet, werd in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw in Tilburg aangehouden omdat hij zich niet hield aan de aanwijzingen die justitie hem kort daarvoor had opgelegd. De aanhouding gebeurde enkele dagen nadat hij werd gearresteerd omdat hij van plan was een ruzie uit te vechten met rapper Para Soma in Tilburg.

Pittige uitspraken
Boef had de afgelopen weken in een aantal vlogs pittige en provocerende uitspraken over de politie gedaan. De gemeente Tilburg heeft justitie ook gevraagd onderzoek te doen naar het uitkeringsverleden van Boef. Hij zou mogelijk onterecht gebruik hebben gemaakt van een Wajong-uitkering.