Volledig scherm
Het vervoer van de gasten zorgt voor toepasselijk decor © Kees van der Zandt

Rauwe blues, hamburgers en oldtimers bij Bosch chauffeurscafé Treurenburg

DEN BOSCH - Op het parkeerterrein stonden grote roze oldtimers geparkeerd die niet zouden misstaan in een bioscoopfilm uit de jaren '40 of '50 en langs de kant wapperen volop Amerikaanse vlaggen. Bij de hamburgerkraam lieten bezoekers zich de vette hap goed smaken. Uit de goedgevulde feesttent klonk rauwe blues met verve vertolkt door de groep Blackhawks. Bij Treurenburg in Den Bosch vond zaterdagavond Summer Power Night plaats.

Het evenement wordt van april tot en met september met veel succes op de laatste zaterdag van de maand gehouden. ,,De bezoekers komen uit het hele land”, weet organisator Guus Peters. ,,Sommigen zijn in het bezit van een oldtimer en anderen komen af op het ongedwongen Amerikaans aandoende sfeertje tijdens het evenement.”

Hapje en pilsje
Mooie oldtimers bekijken , lekker een Hamburg eten en een pilsje drinken. Met leuk publiek en een lekker stuk muziek. Dit is gewoon een topevenement waar ik heel graag kom”, liet bezoeker Bert Jansen aan de bar weten.

Relaxed en gezellig
Summer Power Night wordt sinds 5 jaar bij de Treurenburg gehouden. ,,Het evenement trekt vanaf het begin al veel publiek”, wist Joop van Nistelrooy, uitbater van het chauffeurscafé, nog . ,,Omdat het zo’n relaxed en gezellig festijn is beleef ik er zelf ook ontzettend veel plezier aan.”