Volledig scherm

ROC de Leijgraaf in Oss gaat Grow Campus versterken

OSS/DEN BOSCH - ROC de Leijgraaf in Oss treedt toe als nieuwe partner van de Grow Campus in Den Bosch. Peer van Summeren, voorzitter College van Bestuur van ROC de Leijgraaf, heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend voor tenminste 3 jaar.

ROC de Leijgraaf versterkt hiermee het aanbod van de samenwerkende onderwijsinstellingen in de integrale samenwerking met het bedrijfsleven verenigd in de Grow Campus. De nadruk ligt hierbij op samenwerking met bedrijven in de regio binnen de Agro Food keten, onder meer via de ondernemerscommunity van de Grow Campus.

Samenwerking
Peer van Summeren: ,,Met deze stap benadrukken wij het belang van de onderlinge samenwerking tussen de mbo en hbo-instellingen in de regio. We hopen de komende jaren  onze studenten voor te bereiden voor het werk van toekomst in de AgriFood sector." Sinds de opening van de campus op 16 oktober 2015 zijn er al diverse events georganiseerd voor ondernemers in de Agrifood sector. Inmiddels zijn 30 bedrijven lid van de GROW Campus Community.