Volledig scherm
De Buurtcamping moet Tilburgers met elkaar in contact brengen. Organisatie Stichting Stadscamping benadrukt dat het voor iedereen is. © Buurtcamping

Stadscamping Tilburg weekend lang Buurtcamping voor Tilburgers

TILBURG - De Tilburgse Stadscamping op het Van Gend en Loosterrein naast de Hart van Brabantlaan wordt van 15 tot 17 juli omgetoverd tot Buurtcamping. Tilburgers van alle rangen en standen zijn welkom op het terrein, waar allerlei activiteiten worden gehouden.

De Buurtcamping moet Tilburgers met elkaar in contact brengen. Organisatie Stichting Stadscamping benadrukt dat het voor iedereen is: van arm tot rijk, rasechte tot nieuwe Tilburger, muurbloempje tot druktemaker en senior tot kleuter. Want op de camping is iedereen gelijk: "Met een pleerol onder de arm zien we er ten slotte allemaal even knullig uit."

De Stadscamping is normaal gesproken open tijdens evenementen, zoals Incubate, Roadburn en Festival Mundial. Stichting Stadscamping hoopt nog steeds op een meer permanente invulling. Kaartjes voor de Buurtcamping in juli zijn te reserveren via stadscampingtilburg.nl/buurtcamping. Voor twee nachten kost het een volwassene twintig en een kind tien euro per plaats. Wie dat niet kan betalen, kan een beroep doen op de Tilburgse meedoenregeling.

Volledig scherm
Op de stadcamping in Tilburg is er van alles toen doen. Bekijk de plattegrond. © Buurtcamping