Volledig scherm
Dennis Middeldorp gaat het hotel en horeca-gedeelte exploiteren in het gebouw naast het Jheronimus Bosch Art Center. © Google Streetview

Sterrenrestaurant Sense verhuist naar stadshotel Jeroen in Den Bosch

DEN BOSCH - Sterrenrestaurant Sense verhuist in december van de Bossche Verwersstraat 58 naar Stadshotel Jeroen aan het Jeroen Boschplein 6. In het gebouw naast het Jheronimus Bosch Art Center gaat patron cuisinier Dennis Middeldorp het hotel en horeca-gedeelte exploiteren.

„Deze verhuizing biedt voor Sense ongekende nieuwe mogelijkheden. We kijken ernaar uit”, aldus Middeldorp. Acht jaar geleden opende hij zijn restaurant aan de Verwersstraat.

Ambities
Sinds vijf jaar wordt Middeldorp gewaardeerd met een Michelin-ster. Op de ruimere locatie wil hij zijn ‘ambities voor de toekomst realiseren’. Sense verhuist in december naar het Jeroen Boschplein waar de benedenverdieping in gebruik wordt genomen als restaurant. „Er komt een nieuwe keuken en de brasserie wordt ingrijpend gerestyled”, aldus Middeldorp.

Met ingang van 1 september neemt Sense de exploitatie van het hotel over. De brasserie JB blijft in ongewijzigde vorm tot eind oktober beschikbaar voor bezoekers aan het Jheronimus Bosch Art Center en voor catering-activiteiten.

De vestiging van Sense aan de Verwersstraat gaat in december dicht.