Volledig scherm
Het gebied rondom het bushokje is tijdelijk afgezet vanwege onderzoek. © Bart Gotink/BD

Stoffelijk overschot vermiste 38-jarige Bossche vrouw gevonden bij Rompert in Den Bosch

* UPDATE 8 september 05.16 uur * DEN BOSCH - De politie heeft woensdagavond een stoffelijk overschot gevonden bij de Rompertpassage, aan de Sint Teunislaan, in Den Bosch. Het blijkt het lichaam te zijn van een vermiste 38-jarige vrouw uit Den Bosch. De politie liet donderdagochtend weten dat een misdrijf wordt uitgesloten. Onduidelijk is nog of de nabestaanden van de vrouw al op de hoogte zijn gebracht.

Het lichaam werd gevonden achter een hekwerk, schuin tegenover de ING en vlakbij de benzinepomp. Volgens omstanders vonden twee vrouwen rond 21.00 uur het lijk, nadat ze een sterke geur vanuit de bosjes roken. De politie heeft dat echter nog niet bevestigd.

Een weghelft, in de richting van de Bruistensingel, was tijdelijk afgezet met rode linten. Ook waren er meerdere witte schermen en een tent op de betreffende plek gezet om het stoffelijk overschot uit het zicht van de vele omstanders te houden. Zo'n dertig à veertig voorbijgangers stonden te kijken.

De technische recherche was tegen 23.30 uur klaar met het sporenonderzoek ter plaatse. Een begrafenisondernemer zou het stoffelijk overschot hebben opgehaald. De technische recherche is met hem mee voor verder onderzoek. Over een mogelijke doodsoorzaak konden agenten nog niks zeggen.

Volledig scherm
Het stoffelijk overschot werd gevonden bij een bushokje bij de Rompertpassage. © Bart Meesters / Meesters Multi Media