Volledig scherm
Iedereen geniet mee van de heerlijke levensliederen © Guy Horrichs

Tilburg ademt het levenslied

TILBURG - Het festival van het Levenslied trekt dit weekend in Tilburg allerlei verschillende soorten mensen naar de stad.

Onder hen Miquel De L’Or (37), die samen met zijn vriendin Moniek Jacobs van de gezellig sfeer kwam genieten. "Kijk, hiervoor kom ik naar dit festival”, zegt een glunderende Miquel de L’Or (37) met een grote glimlach, als Corry Konings het podium betreedt van het Festival van het Levenslied in Tilburg. Samen met zijn 31-jarige vriendin Moniek Jacobs geniet hij van een onbezorgde avond uit. "De sfeer is Tilburgs. Vredig, open en gemoedelijk. Heerlijk om hierbij te zijn."

Terwijl Konings inmiddels haar grote hit ‘Huilen is voor jou te laat’ heeft ingezet, komen bij De L’Or de herinneringen aan vroeger terug. Zijn vader zette dit genre thuis op en als jonge jongen luisterde hij mee. "Dat gevoel komt weer helemaal terug. Als ik hier sta en Corry Konings zie optreden, denk ik daar aan.” Jacobs heeft daarentegen geen memoires aan dit genre. "Ik hou heel erg van de hardrock en heb eigenlijk nooit geluisterd naar Nederlandstalige muziek maar toch wilde we dit meemaken.”