Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Tilburger (70) en Eindhovenaar (47) mishandeld in Tilburg

TILBURG - Een 47-jarige Eindhovenaar en zijn 70-jarige vader uit Tilburg zijn dinsdagavond in Tilburg mishandeld. Dat meldt de politie. 

De Eindhovenaar reed samen met zijn ouders in een auto over de St. Josephstraat in de richting van de Tivolistraat. Hij zag een donkerkleurige taxi tegemoet komen. Toen de auto passeerde, hoorde hij een harde klap. Waarschijnlijk opende een passagier van de andere auto het portier, die tegen de auto van de Eindhovenaar klapte. Daardoor ontstond een diepe kras op het voertuig.

Schade regelen
De man uit Eindhoven zag dat de taxi was gestopt en dat een tweetal uitstapte. Hij sprak ze aan om de schade te regelen, maar de mannen liepen weg. Zijn vader schoot hem te hulp. De Tilburger werd door een van de mannen vastgepakt en meerdere keren in zijn gezicht geslagen. Vervolgens werd het slachtoffer opgetild en tegen de grond gegooid. Ook de Eindhovenaar werd meerdere keren in zijn gezicht geslagen. 

De 70-jarige man uit Tilburg heeft een opgezwollen oog en last van zijn voortanden. Ook is zijn gehoorapparaat kapot. De Eindhovenaar heeft last van zijn neus en hoofdpijn. 

De politie is nog op zoek naar de twee mannen die verdacht worden van de mishandeling.