Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Tilburger gooit stenen door ramen ex-vrouw in Dongen

TILBURG - Een 43-jarige man is zaterdagavond door de Tilburgse politie aangehouden in de wijk Goirke. Hij werd gezocht omdat hij zaterdagochtend zijn 26-jarige ex-vriendin zou hebben bedreigd in Dongen. Volgens de politie had de man stenen door de ramen van haar huis gegooid.

De 26-jarige vrouw werd zaterdagochtend rond 08.00 uur wakker van het geluid van rinkelend glas. Toen ze naar beneden liep om te kijken, zag ze dat een voorraam vernield was. Volgens de politie zag ze haar ex-man in de tuin staan met stenen. De vrouw verklaarde dat de man eerder in de nacht ook al een steen door een raam in de voordeur van het huis had gegooid. 

Een 44-jarige Tilburger die bij de vrouw in de woonkamer was blijven slapen, werd geraakt door één van de stenen. Hij werd bedreigd door de verdachte. De politie ging daarop op zoek naar de verdachte. Die werd uiteindelijk rond 21.00 uur gevonden in Tilburg.

Andere bedreiging
Tegen de verdachte was al eerder aangifte gedaan vanwege bedreiging met een vuurwapen. Daarvan deed een 27-jarige man uit Kaatsheuvel aangifte.