Volledig scherm
Straatman is te zien in het programma Untold, een online tv-programma van Grand Merci Productions dat vanaf 17 april te zien is. © Tamara Straatman.

Untold: Tilburgse Tamara Straatman op online-tv over taboes

TILBURG - Medicijnen genezen niet, maar bestrijden hoogstens symptomen van ziekte. Veel voeding zit volgestopt met gifstoffen. De bevolking wordt voorgelogen voor een paar rotcenten als het om medicijnen gaat. Autoriteiten worden klakkeloos geloofd.

De Tilburgse Tamara Straatman van lifestyling.me gelooft heilig in bovenstaande beweringen. Zij stelt vertrouwen in het holistische wereldbeeld, waarbij de mens een groot zelfgenezend vermogen bezit. Geen stress, gezonde voeding en genoeg bewegen helpt volgens haar bij het helen en gezond maken van de mens.

Volgens Straatman is het tijd dat mensen bewust worden en zij wil taboes aankaarten in het programma Untold, een online tv-programma van Grand Merci Productions dat vanaf 17 april te zien is. Afleveringen van de zesdelige reeks zijn ‘Leugens in de farmaceutische industrie’, ‘Zelfgenezend vermogen bij een ziekte als borstkanker’, ‘Discriminatie vanuit en richting de vluchteling’, ‘Gevaarlijke gifstoffen in al onze beautyproducten, Ziek en genezen door onze voeding’ en Adhd en autisme; een leven zonder stempels en gedoe’. Straatman praat daarin met ervaringsdeskundigen over bovenstaande thema’s.

Een online tv programma waarin zaken verteld worden die normaliter niet besproken (mogen) worden. Thema`s die taboe zijn of bewust stil gehouden worden vanwege de grote zakelijke belangen die hierachter schuilhouden, worden uitvoerig besproken door ervaringsdeskundigen. Het belang van de mens staat voorop! UNTOLD uitzendschema · 17-4 Leugens in de farmaceutische industrie… · 24-4 Zelfgenezend vermogen bij een ziekte als borstkanker... · 1-5 Discriminatie vanuit en richting de vluchteling... · 8-5 Gevaarlijke gifstoffen in al onze beauty producten... · 15-5 Ziek en genezen door onze voeding… · 22-5 ADHD en autisme een leven zonder stempels en gedoe...
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement