Volledig scherm
Het nieuwe werk van De Man, Wolk © BD

Vandaag op de Boulevard: Opening, monoloog van een 11-jarige en steeds beter weer

Do 4 aug: Wat kun je vandaag het beste zien op theaterfestival Boulevard? Waar moet je toch met je schattige kinderen heen? En is er ook nog iets gratis? Vandaag op theaterfestival Boulevard:

Door Bart Gotink   Foto van de dag: De opbouw is afgerond, Theaterfestival Boulevard kan van start. Op de foto de installatie Wolk, donderdag al vanaf 14 uur te bezichtigen aan de Parralelweg.   Op naar vandaag, wat te zien? 'Hier wil je bij zijn!' zo meldt de organisatie zelf. Vanaf 19 uur is de officiële opening van Theaterfestival Boulevard 2016 op de Parade. Nu alvast proosten op 11 dagen Boulevard. Verder alleen donderdag en vrijdag te zien, de dansvoorstelling Hieronymus Bosch: The Garden of Earthly Delights, die is verplaatst van het Theater aan de Parade naar de Brabanthallen. Dans, geïnspireerd op ‘De Tuin der Lusten’.
  Wat te doen met kinderen? MONA is de eerste theatermonoloog in Nederland die is geschreven voor en wordt gespeeld door een 11-jarig (!) meisje. 17 uur in de Verkadefabriek.

Is er nog iets gratis? Buiten de openingshandeling om 19 uur op de Parade, is er dit jaar weer elke avond gratis muziek op de late avond in de tent op festivalplein. Vanavond Evil Empire Orchestra: een zevenkoppige Vlaamse band. 
  Het weer! Wordt elke dag een beetje beter.
  Lees meer nieuws, blogs en achtergronden over Theaterfestival Boulevard en bekijk de foto’s via bd.nl/boulevard