Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Vechtersbazen belanden in ziekenhuis na vechtpartij in Tilburg

TILBURG – Een 35-jarige Tilburger en een 63-jarige man uit Berkel-Enschot moesten in de nacht van dinsdag op woensdag naar het ziekenhuis na een vechtpartij. Dat meldt de politie. De vechtpartij had plaats in en voor een woning in de wijk Het Zand.

De politie kreeg even na middernacht melding dat twee mannen ruzie hadden in de woning. De melder hoorde een hoop geschreeuw. Toen agenten onderweg waren naar de wijk kregen ze te horen dat de vechtpartij buiten het huis verder ging.

Gewond
Op het moment dat de politie ter plaatse was, waren de vechtende mannen uit elkaar gehaald. De 35-jarige Tilburger werd met onbloot bovenlijf achter het flatgebouw gevonden. Hij was gewond aan zijn gezicht en had veel schaafwonden en schrammen. Hij had volgens de politie drugs en alcohol op.

De man vertelde dat hij was bedreigd met een mes. Hij is onder begeleiding van agenten naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen. De Tilburger heeft nog een gevangenisstraf van 53 dagen openstaan.

De 63-jarige man uit Berkel-Enschot had verwondingen in zijn gezicht en op zijn linkerarm. Hij is behandeld voor zijn verwondingen en werd daarna aangehouden. De man beriep zich op zijn zwijgrecht.

Onderzoek
De politie heeft na de aanhoudingen onderzoek gedaan in de woning waar de vechtpartij was begonnen. In het huis werden bloedsporen gevonden en een kleine hoeveelheid drugs. De recherche onderzoekt nog of de ruzie iets met drugs te maken had en of er nog andere mensen bij betrokken waren.