Volledig scherm
Een sfeerimpressie van de Liliane City Jungle © Ontwerp: Artixx, by Artishock events & marketing

Veel animo voor apenkooispel op de Parade in Den Bosch

DEN BOSCH - Zo'n 3.000 kinderen hebben zich inmiddels aangemeld voor de Liliane City Jungle, die vanaf 14 tot 19 juli wordt gehouden op de Parade in Den Bosch. Het parcours van het apenkooispel bestaat onder andere uit escape rooms, een tien meter hoge kabelbaan en een windtunnel.

''De belangstelling is groot. We hebben ruimte voor zo'n tachtig klassen. Inmiddels hebben zich zo'n zestig klassen gemeld en zijn drie dagdelen uitverkocht'', aldus een woordvoerster van het Liliane Fonds. Goed doel
Het Liliane Fonds haalt met de apenkooi geld op voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Naast het grote parcours is er een mini city jungle, met speeltoestellen voor kleine kinderen. Ook zijn er cursussen freerunnen: een hindernisbaan waarbij gebruik wordt gemaakt van gebouwen.

Het terrein is elke dag open van 09.00 tot 22.00 uur. De entree bedraagt 5 euro, wat volgens de organisatie naar het Liliane Fonds gaat. Teams en schoolklassen kunnen gratis meedoen, mits ze geld inzamelen voor het Liliane Fonds.