Volledig scherm
© Mitzi Pepers

Veel animo voor Losjes Outdoor in Den Bosch

DEN BOSCH - Het Bossche stadsstrand De Witte Sieb, aan de oever van de Dieze tegenover de Tramkade, lijkt zondag flink vol te zijn. Want voor het festival Losjes Outdoor zijn volgens organisator Robert Hoskam inmiddels bijna duizend kaarten verkocht.

„De resterende 250 kaarten worden waarschijnlijk ook vlot verkocht”, verwacht Hoskam van het evenement dat eerder werd gehouden op de Tramkade en in het Westerpark.

Benny Rodrigues
Hoskam denkt dat er vooral veel belangstelling is voor Benny Rodrigues die onlangs nog optrad tijdens een evenement van Beachclub Bloomingdale (Bloemendaal aan Zee) waarbij ook Sunnery James & Ryan Marciano een optreden verzorgden. Andere artiesten op het stadsstrand zijn Lövestad, Joel Hemmen, Carlos Valdes, Fouk, Alex Salvador, Hollywood & Vine, SHMLSS en Resistance Orchestra.

Hoskam sprak al eerder in het Brabants Dagblad zijn voorkeur uit voor een natuurlijke locatie. Er moest dit keer extra werk worden verricht. „We zijn een dag bezig geweest om hoog gras weg te krijgen. Dat kostte meer tijd dan we dachten. Met bamboematten en stretchtenten wordt het aangekleed”, aldus Hoskam.