Volledig scherm
© Thinkstock

Vrouw bijt, schopt en slaat stadswachter in Den Bosch

DEN BOSCH - Een 21-jarige vrouw uit Den Bosch is dinsdagmiddag opgepakt op de Oostwal in haar woonplaats, nadat ze een medewerker van stadstoezicht had beledigd en mishandeld. Dat meldt de politie.

Kort daarvoor controleerde het slachtoffer samen met zijn collega een auto op de Oostwal, toen de vrouw zich ermee begon te bemoeien. Ze plaatste haar auto achter de gecontroleerde auto op en begon te toeteren. De vrouw werd er door de ambtenaren op gewezen dat ze gewoon kon doorrijden, maar in plaats daarvan bleef de automobiliste claxonneren. Hiervoor kreeg ze een waarschuwing.

Vlam in de pan
De medewerkers van stadstoezicht werden daarop beledigd en uitgescholden door de gewaarschuwde vrouw, wat tot gevolg had dat de vrouw werd aangehouden voor belediging. De vrouw was het daar niet mee eens en deelde een kaakslag uit met haar vuist, trapte de medewerker in zijn kruis en beet met kracht in zijn bovenarm. Tijdens de daarop volgende worsteling spuugde de vrouw ook nog in het gezicht van de medewerker.

In afwachting van de politie bleef de vrouw tekeer gaan en schold de medewerkers van stadstoezicht uit. De politie heeft de vrouw meegenomen naar het bureau. De medewerker van stadstoezicht maakt het naar omstandigheden redelijk. Hij heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen aan de bijtwond in zijn bovenarm. Daarna heeft hij aangifte gedaan.