In onze tuin staat mogelijk de grootste en oudste notenboom van Tilburg. De boom zal ongeveer zo'n honderd jaar oud zijn. Ons huis is een voormalige bakkerij en is omstreeks 1920 gebouwd. Waarschijnlijk is de boom bij het huis gepland om de vliegen buiten te houden. In 2015 hebben we dit huis gekocht. Het is mijn ouderlijk huis. De boom is speciaal voor mij want ik ken de boom mijn hele leven. Bovendien is het bijzonder als mensen ontdekken dat er in een gewone (maar oude) woonwijk als de onze deze enorme boom op de binnenplaats staat. Niet te vergeten geeft hij ons en onze buren elk jaar weer heel veel noten. Het is een oude taaie boom. Misschien niet de mooiste maar wel de meest bijzondere!!! Kom maar eens kijken en proef van de walnoten!
Volledig scherm
In onze tuin staat mogelijk de grootste en oudste notenboom van Tilburg. De boom zal ongeveer zo'n honderd jaar oud zijn. Ons huis is een voormalige bakkerij en is omstreeks 1920 gebouwd. Waarschijnlijk is de boom bij het huis gepland om de vliegen buiten te houden. In 2015 hebben we dit huis gekocht. Het is mijn ouderlijk huis. De boom is speciaal voor mij want ik ken de boom mijn hele leven. Bovendien is het bijzonder als mensen ontdekken dat er in een gewone (maar oude) woonwijk als de onze deze enorme boom op de binnenplaats staat. Niet te vergeten geeft hij ons en onze buren elk jaar weer heel veel noten. Het is een oude taaie boom. Misschien niet de mooiste maar wel de meest bijzondere!!! Kom maar eens kijken en proef van de walnoten! © Ingrid Staps

Walnoot in Tilburg is tweede genomineerde voor mooiste bomenverkiezing

TILBURG - Een hoge walnoot in de Akkerstraat in Tilburg is de tweede boom die meedingt naar de titel Tilburgs Mooiste Boom. Ingrid Staps nomineerde hem.