Volledig scherm
Langs de deur om seizoenskaarten te verkopen. © Thom Schelstraete

Willem II-spelers van deur tot deur om seizoenskaarten aan de man te brengen

Tilburg - De commerciële afdeling van Willem II heeft met tal van prijzen en acties inmiddels 9504 seizoenskaarten weten te verkopen. De club mikt echter op een minimum van 10.000, dus gaan voetballers Jari Schuurman en Fran Sol donderdagmiddag zelf bij twijfelaars langs om ze toch over de streep te trekken.

De legendarische overwinning van afgelopen weekend tegen Ajax (1-2) zou eigenlijk al de doorslag moeten geven om een seizoenskaart aan te schaffen. Maar wanneer voetballers Fran Sol en Jari Schuurman mensen thuis verrassen zijn ze nog wat sneller overtuigd. "Ik heb er eigenlijk gewoonweg nog geen tijd voor gehad", aldus een vrouw in de Trouwlaan. "Maar zal er snel werk van maken, tof dat jullie dit formuliertje persoonlijk komen brengen."   Sfeer De verrassingsbezoekjes zijn niet allemaal geslaagd. Zo zijn een aantal mensen niet thuis en zeggen sommigen vanwege werk in het weekend simpelweg niet naar wedstrijden te kunnen. "De supporters zijn vanaf dag één dat ik hier ben erg positief en ondersteunend geweest", aldus de Spaanse spits Fran Sol. "Ze hebben zelfs al een speciaal liedje voor me dat ze tijdens wedstrijden zingen. Dus om een paar uurtjes bij mensen langs te gaan om seizoenkaarten te verkopen vind ik helemaal geen straf."

Volledig scherm
Seizoenskaarten verkopen en meteen even op de foto. © Thom Schelstraete
De commerciële afdeling van Willem II heeft met tal van prijzen en acties inmiddels 9504 seizoenskaarten weten te verkopen. De club mikt echter op een minimum van 10.000, dus gaan voetballers Jari Schuurman en Fran Sol donderdagmiddag zelf bij twijfelaars langs om ze toch over de streep te trekken.