Volledig scherm
© Thinkstock

Zwangere vrouw in Tilburg mishandeld na verkeersirritatie

TILBURG - Een 25-jarige vrouw uit Tilburg is zaterdagmiddag in haar woonplaats aangehouden op verdenking van mishandeling van een 31-jarige plaatsgenoot. Irritatie in het verkeer zou de 25-jarige tot haar daad gedreven hebben.

De politie kreeg rond 16.00 uur de melding binnen van een geschrokken zwangere vrouw. Ze was, terwijl ze in haar auto zat, mishandeld door een andere vrouw uit een andere auto. Die auto reed daarna weer weg.

Verkeersirritatie
De 31-jarige zwangere denkt dat haar aanvalster eerder voor haar heeft gereden op de Reeshofweg en zich ergerde aan haar rijstijl. De voorste auto remde plotseling en maakte het moeilijk voor haar achterligger. Toen die de 25-jarige kon inhalen, begon de ellende pas echt. 

De auto met de 25-jarige verdachte begon het 31-jarige slachtoffer al bumperklevend te achtervolgen, die uit angst niet meer wist waar heen te rijden. Op de Bijsterveldenlaan werd ze klemgereden door haar achtervolger. De bijrijdster stapte uit en sloeg de zwangere vrouw een paar keer door het geopende portierraam, schold haar de huid vol, trok aan haar haar en reed weer weg. Het slachtoffer bleef beduusd achter.

Aanhouding
De politie zette na de melding van het slachtoffer een zoekactie op. Het kenteken van de auto met de agressieveling leidde agenten naar de bestuurder en de 25-jarige vrouw. Die is dezelfde middag nog aangehouden.