Volledig scherm
PREMIUM
Het team van 't Schrijverke legde beslag op een verdienstelijke zesde plaats bij het NK schoolschaken in Gouda. V.l.n.r. (jarige Job) Thijmen van Elst, Timo Huijben, Rutger Verhoeff, Xavier van de Broek en last but not least Tommy van Doorn-Liu © Chris Korsten

Eervolle zesde plaats voor scholieren van 't Schrijverke op NK schaken

DEN BOSCH/GOUDA - IKC 't Schrijverke, gelegen aan de Patagonstraat op Maaspoort, heeft zich landelijk op de kaart gezet middels het schoolschaken. Een team, bestaande vier spelers plus een wisselende reserve, heeft zaterdag beslag weten te leggen op een verdienstelijke zesde plek tijdens het NK voor schoolviertallen.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Klok tikt door bij ONE Week Filmproject van Solos

    Klok tikt door bij ONE Week Filmpro­ject van Solos

    DEN BOSCH - Voor het vijfde jaar op rij hebben jonge film- en documentairemakers gestreden om het Paradepaardje, de felbegeerde award voor de winnaar van het ONE Week Filmproject van Solos. Hoewel er nog geen oordeel is geveld, lijken alle inzendingen een hoge kwaliteit te bevatten. Er is echter één probleem: twee van de vijf deelnemende teams hebben de deadline net niet gehaald. De organisatie is nog in beraad over eventueel te nemen maatregelen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.