Volledig scherm
PREMIUM
Fontys Hogescholen gaat leraren in spé extra muziekonderwijs bieden zodat ze straks, als ze zelf voor de klas staan, ook makkelijker muziek durven maken.

Extra zingen voor alle pabostudenten van Fontys Hogescholen

DEN BOSCH/TILBURG - Fontys Hogescholen gaat leraren in spé extra muziekonderwijs bieden zodat ze straks, als ze zelf voor de klas staan, ook makkelijker muziek durven maken. Een subsidie van ruim drie ton jaagt de boel aan.

,,Het vraagt tijd om muziek te kunnen en durven maken in de klas’’, stelt Suzanne Kratsborn, muziekdocent op Fontys pabo, met vestigingen in onder meer Den Bosch, Tilburg en Veghel. En die tijd wordt volgens haar gecreëerd dankzij een subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie. ,,Hierdoor krijgen onze studenten volop mogelijkheden om daaraan te werken.’’

  1. Organisaties vrezen 'afdankertjes' na afhaken Joris' kerstboom

    Organisa­ties vrezen 'afdanker­tjes' na afhaken Joris' kerstboom

    DEN BOSCH - ,,Als marktpartijen hebben wij grote vraagtekens bij het proces dat doorlopen is. De uitkomst bevreemdt ons en rekenen wij de bestuurders van onze stad aan." Dat schrijven de Bossche afdeling van Koninklijke Horeca Nederland, ondernemersfonds Hartje 's-Hertogenbosch, vereniging Hoteloverleg 's-Hertogenbosch en omstreken en Stichting Ondernemersfonds Centrum ’s-Hertogenbosch (SOCH) in een brief aan het college van B en W.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.