Volledig scherm

In gesprek over Den Bosch tijdens Dag van de Dialoog

DEN BOSCH – De zevende editie van de Dag van de Dialoog vindt plaats op dinsdag 8 en donderdag 10 november in Den Bosch en omgeving. Het thema van dit jaar is ‘Mijn leven in Den Bosch’.

Jaarlijks gaan ongeveer tweehonderd Bosschenaren met elkaar in gesprek op de Dag van de Dialoog. Dit keer praten zij over hun stad. Wat betekent ’s-Hertogenbosch voor jou? Wat draagt de stad bij aan jouw leven? Hoe ziet ’s-Hertogenbosch er over tien of twintig jaar uit en hoe bereiken we dat? Dit zijn een aantal vragen die besproken worden.

Iedereen kan meedoen aan de Dag van de Dialoog. De dialoogtafels zijn te vinden in Den Bosch, Rosmalen, Engelen en Nuland. De locaties zijn divers: zo kunnen deelnemers plaatsnemen in Bij Katrien, maar ook in een VVV-kantoor of een Turkse moskee. Aan iedere tafel zitten ongeveer acht deelnemers. Gesprekken duren twee tot tweeënhalf uur.

Deelname en de maaltijd op de Dag van de Dialoog is gratis. Aanmelden kan via de mail of via de website. Hier is ook meer informatie te vinden. Alle gesprekken krijgen een plaats op de slotbijeenkomst op 27 november. De Dag van de Dialoog begint om 18.00 uur en eindigt om 20.30 uur op dinsdag 8 en donderdag 10 november.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.