Volledig scherm
Mike van der Geld D66. © Robèrt van Lith/BD

Mike van der Geld lijsttrekker D66 in Den Bosch bij gemeenteraadsverkiezingen 2018

DEN BOSCH – Mike van der Geld is door de leden van D66 Den Bosch gekozen als lijsttrekker voor D66 bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

,,Ik kijk ernaar uit om samen met een enthousiast team iedereen in Den Bosch te overtuigen van onze ambitieuze boodschap van de toekomst”, aldus Van der Geld. Hij is momenteel fractievoorzitter voor de partij in de gemeenteraad.

Voorzitter Wim Pelgrim is blij met de uitslag. ,,Mike is al jaren actief binnen onze afdeling en heeft zich bewezen in de gemeenteraad. Met Mike hebben we een jonge, enthousiaste en ervaren aanvoerder om van D66 Den Bosch opnieuw de grootste partij te maken.”

De sociaal-liberalen hebben op dit moment vijf zetels in de gemeenteraad. Leden van D66 kunnen zich nu melden voor de kieslijst. Na de zomer wordt de definitieve lijst door de leden vastgesteld. Wethouder Eric Logister had eerder al aangegeven geen lijsttrekker te willen zijn.

  1. Wat zijn dat voor teksten?

    Wat zijn dat voor teksten?

    Di. 26 sept. De bedenkers hopen op een glimlach van voorbijgangers. En dat lijkt aardig te lukken bij Studio Reinoud en Jules, op de hoek van de Handelskade en de Zuid-Willemsvaart. Met kleine letters is op het raam te lezen dat we te maken hebben met grafisch ontwerpers, webbouwers en tekstschrijvers. Deze dertigers noemen zichzelf ook wel grapjassen. Voorbeelden daarvan plakken ze om de zoveel weken op de ruit. 'Absoluut geen kleurverschil' is daar sinds een paar dagen te lezen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Den Bosch e.o.