Volledig scherm
PREMIUM
De voormalige '4 kolommen' wordt tijdelijk een centrum voor duurzaam wonen. © Theo van den Dungen

‘4 Kolommen’ Vught wordt tijdelijk een centrum voor duurzaam wonen

VUGHT - De voormalige ‘4 Kolommen’ aan de rijksweg N65 in Vught wordt tijdelijk het Centrum Duurzaam Wonen, een initiatief van het bedrijf Enirgy. Het horecapand is vanwege de herinrichting van de N65 aangekocht door Rijkswaterstaat en wordt op termijn gesloopt.

Het bekende buffetrestaurant op de hoek Helvoirtseweg(N65)/Boslaan sloot vorig jaar juni definitief de deuren. Het echtpaar Cheng dat jarenlang de 4 Kolommen runde, ging verder met een horecagelegenheid in Breda. Na sluiting van het restaurant bood het pand kort onderdak aan een kringloopwinkel. 

  1. Vieze Jack en Dario? Kansloos in Oeteldonk
    PREMIUM
    VIDEO

    Vieze Jack en Dario? Kansloos in Oeteldonk

    DEN BOSCH - Op YouTube is de ‘carnavalsclip’ van SjanSjee dit jaar al ruim over de 200.000 keer bekeken. ,,Pffff’’, verzucht Danny van Ham, ,,met dat nummer ’Ik wil je pijpen’... Ver-schrik-ke-lijk, het wordt met het jaar erger’’, aldus de helft van het duo Niek & Danny. Niet dat zij puur Oeteldonkse teksten maken, maar toch: de kenmerkende blauwe kiel en das én de moderne Twee Pinten-sound verbindt onmiskenbaar hun liefde aan het carnaval in Den Bosch. ,,Vieze Jack? Kansloos in Oeteldonk en ik hoop dat dat nog héél lang zo blijft.’’

In samenwerking met indebuurt Den Bosch