Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Roy Geers van Rosmalens Belang ligt onder vuur vanwege de bouwplannen op de locatie van de voormalige discotheek de Dorsvlegel in Vinkel. © Marc Bolsius

50PLUS Den Bosch vraagt om onderzoek: ’Wethouder en eigenaren Dorsvlegel hebben politieke relatie’

DEN BOSCH - Jan van Hoek van 50PLUS in Den Bosch gaat burgemeester Jack Mikkers om een integriteitsonderzoek vragen over de gang van zaken rond het bouwplan op de locatie van de voormalige discotheek de Dorsvlegel in Vinkel.  

Het bouwplan valt onder de verantwoordelijkheid van wethouder Roy Geers van Rosmalens Belang. De Dorsvlegel is eigendom van de familie Van Gerven met Annemiek van Gerven, oud-raadslid en commissielid namens Rosmalens Belang en de huidige voorzitter ad interim van die partij. 

  1. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

    DEN BOSCH/BREDA - ‘Een kansloze actie van de politie’ noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters vrijdagavond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch