Volledig scherm
PREMIUM
Bert van de Wiel in de koers tijdens het EK Veldrijden in Rosmalen. © Jo Nederkoorn

75 jaar en hop de fiets op voor het WK veldrijden in Mol

BERLICUM - Terwijl leeftijdsgenoten misschien al stiekem eens kijken in de folders vol rollators, smeert Bert van de Wiel uit Berlicum de fietsketting in en doet vrijdag mee aan de UCI Masters Cyclo-cross World Championships voor 75 jaar en ouder in Mol.

Een keertje, één keertje. Hij wil het zo graag. Die gouden plak veroveren bij het WK Veldrijden. Hij stond er al vier keer, maar op de tweede plek. En die ene keer werd hij derde. Nu moet het er maar eens van komen bij de UCI Masters Cyclo-cross World Championships voor 75 jaar en ouder in Mol, die vrijdagmiddag in België verreden wordt.

  1. Taptoe ’s-Hertogenbosch vervroegd vanwege grasmat De Vliert; streetparade gaat niet door
    PREMIUM

    Taptoe ’s-Hertogen­bosch vervroegd vanwege grasmat De Vliert; streetpara­de gaat niet door

    DEN BOSCH - Al maanden stond de datum voor de komende Taptoe ’s-Hertogenbosch vast. Het tweejaarlijks muzikaal evenement zou op zaterdag 22 juni 2019 plaatsvinden. Deels in de Bossche binnenstad op De Parade, deels in stadion De Vliert. Maar omdat de grasmat in het stadion vervangen moet worden, wordt de Taptoe ’s-Hertogenbosch vervroegd naar zaterdag 18 mei. Dat maakte het organisatiecomité van de Taptoe ’s-Hertogenbosch deze week bekend.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch