Volledig scherm
PREMIUM
Bert van de Wiel in de koers tijdens het EK Veldrijden in Rosmalen. © Jo Nederkoorn

75 jaar en hop de fiets op voor het WK veldrijden in Mol

BERLICUM - Terwijl leeftijdsgenoten misschien al stiekem eens kijken in de folders vol rollators, smeert Bert van de Wiel uit Berlicum de fietsketting in en doet vrijdag mee aan de UCI Masters Cyclo-cross World Championships voor 75 jaar en ouder in Mol.

Een keertje, één keertje. Hij wil het zo graag. Die gouden plak veroveren bij het WK Veldrijden. Hij stond er al vier keer, maar op de tweede plek. En die ene keer werd hij derde. Nu moet het er maar eens van komen bij de UCI Masters Cyclo-cross World Championships voor 75 jaar en ouder in Mol, die vrijdagmiddag in België verreden wordt.

  1. Automobilist bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    Automobi­list bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    DEN BOSCH - In en rond het Bossche station zijn tientallen beveiligingscamera’s geïnstalleerd. Een van die camera’s filmde op 25 juni een ongeluk op de rotonde voor het station. Een auto botste tegen een fietsster die voorrang had. Zij vloog enkele meters door de lucht en belande op het asfalt. De automobilist reed door. De 20-jarige Bosschenaar werd aangehouden dankzij het opgenomen kenteken. Hij stond deze week terecht bij politierechter H. Slaar.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch