Volledig scherm
© Thinkstock

A2 tussen knooppunten Empel en Deil dit weekend dicht richting Utrecht, ook weekenden erna afsluitingen

DEN BOSCH - Vanwege groot onderhoud wordt de A2 tussen de knooppunten Empel en Deil drie weekenden afgesloten in oktober. Van 11 tot 14, 18 tot 21 en 25 tot 28 oktober is de A2 tussen de knooppunten afgesloten in de richting Utrecht. De afsluitingen gelden telkens van vrijdagavond 21.00 uur tot maandag 05.00 uur. 

Het asfalt en de voegovergangen op de A2 worden in opdracht van Rijkswaterstaat vervangen in het kader van het onderhoudscontract 2019. Het gaat om regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels volgens Rijkswaterstaat periodiek nodig hebben. Weggebruikers en de omgeving moeten rekening houden met verkeershinder en omleidingen.

Routes

De omleidingsroutes worden aangegeven en zijn ten tijde van de werkzaamheden ook te vinden via de website vananaarbeter.nl en via de rws-app. Alle geplande werkzaamheden in de regio zijn te vinden via rws.nl/onderhoudzn.

  1. Burgemeesterslek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’
    PREMIUM

    Burgemees­ter­slek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’

    DEN BOSCH - Is het Bossche burgemeesterslek boven water? Voor het Openbaar Ministerie (OM) wel. Daarom hoorden ex-wethouder Jos van Son en gemeenteraadslid Sjef van Creij maandag tijdens een rechtszaak elk een boete van duizend euro tegen zich eisen. Rob van Huijgevoort, advocaat van Van Creij, sprak over ‘een warrig politiek steekspel’. Esther Vroegh, advocaat van Van Son, had het over een zaak die ‘volledig is ontploft’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch