Een arrestatieteam deed vorige week dinsdag een inval in een pand in Orthen om een 18-jarige man aan te houden. Hij zou betrokken zijn geweest bij een groepsverkrachting. De Boschenaar werd maandag in vrijheid gesteld.
Volledig scherm
PREMIUM
Een arrestatieteam deed vorige week dinsdag een inval in een pand in Orthen om een 18-jarige man aan te houden. Hij zou betrokken zijn geweest bij een groepsverkrachting. De Boschenaar werd maandag in vrijheid gesteld. © Bart Meesters

Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsverkrachting: ‘Dit is ongelooflijk’

DEN BOSCH - ,,Ongelooflijk’’, zegt de Bossche advocaat Pieter van der Kruijs over het in vrijheid stellen van acht Bossche jongeren  die vorige week dinsdag werden aangehouden voor groepsverkrachting. De politie verrichtte de aanhoudingen vorige week dinsdag na meldingen door drie minderjarige Bossche meisjes over groepsverkrachtingen in een pand op Orthen in Den Bosch.  

  1. Zwemparadijs Sportiom opent fors later, maar wél met spectaculaire glijbaan
    PREMIUM

    Zwempara­dijs Sportiom opent fors later, maar wél met spectacu­lai­re glijbaan

    DEN BOSCH - Liefhebbers van Aqua Fun, het zwemparadijs in Sportiom, moeten nog even geduld hebben. De opening van het gerenoveerde recreatieve zwembad is met twee maanden uitgesteld, van 1 oktober naar 1 december. Mede door het coronavirus is de planning uitgelopen. ,,Maar we voeren alle plannen uit die we voor ogen hadden", zegt Willem-Jan Vrolijk, projectmanager Sportiom namens de gemeente.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch