Alcohol drinken op terrassen of in horecabedrijven in de Hinthamerstraat is geen probleem. Voor andere gedeelten van de straat geldt sinds kort een verbod.
Volledig scherm
Alcohol drinken op terrassen of in horecabedrijven in de Hinthamerstraat is geen probleem. Voor andere gedeelten van de straat geldt sinds kort een verbod. © Bart Gotink/BD

Alcoholverbod in deel Bossche binnenstad

DEN BOSCH - Met een verbod om in het openbaar alcohol te drinken in een groot gedeelte van de Hinthamerstraat en omgeving wil de gemeente een einde maken aan 'grote overlast voor bewoners, ondernemers en bezoekers'. Ook mag je daar sinds zaterdag niet meer aankomen met aangebroken flessen of blikjes met drank. 

  1. Poolse mis voortaan óók in Den Bosch, maar zonder hostie op de tong

    Poolse mis voortaan óók in Den Bosch, maar zonder hostie op de tong

    DEN BOSCH - De Parochie van de Goddelijke Barmhartigheid, die nu anderhalf jaar deel uitmaakt van het bisdom Den Bosch, legt zich toe op het organiseren van eucharistieviering in de Poolse taal. Sinds februari zijn er vanwege een sterk verminderde belangstelling geen Poolse diensten meer in Kerkdriel. In feite is een nieuwe dienst in de Bossche Sint Cathrien daarvoor in de plaats gekomen. Zondag om 18.00 uur zal priester Krzysztof Obiedziński de aanwezigen ongetwijfeld begroeten met Szczęść Boże, oftewel de Vrede van God.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch