Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar mogen buiten nog in grotere teams sporten. Of buiten wedstrijden spelen met teams van hun eigen club. Alleen als de avondklok ingaat dus niet meer na 20.30 uur.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar mogen buiten nog in grotere teams sporten. Of buiten wedstrijden spelen met teams van hun eigen club. Alleen als de avondklok ingaat dus niet meer na 20.30 uur. © Caspar Huurdeman

Alle jeugd voor avondklok laten sporten wordt krap en toch proberen clubs de puzzel te leggen

DEN BOSCH/SCHIJNDEL/ZALTBOMMEL - Van een heel naar een half veld, of nóg kleiner. Trainingen skippen, spreiden over meer dagen of schuiven met tijden. Het is even puzzelen voor de sportclubs om de jeugd ook met een avondklok aan het sporten te houden.

 1. Moeilijke keuze herontwikkeling Oude Dr. Landmanschool in Helvoirt
  PREMIUM

  Moeilijke keuze herontwik­ke­ling Oude Dr. Landman­school in Helvoirt

  HELVOIRT - Komen er nieuwe starterswoningen bij de Oude Dr. Landmanschool? Of wordt het een kleinschalig begeleid wonen project? Blijft harmonie Kunst Adelt zitten in de Notenkraker? Het zijn vragen die opkomen bij het zien van drie ontwerpen rond de herinrichting van de Oude Dr. Landmanschool in Helvoirt. Tot zaterdagavond kan iedereen zijn mening kenbaar maken via de gemeente Vught bij een jury die een keuze eind maart bekendmaakt.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars
  Play

  NASA deelt eerste 360°-panoramafo­to van Mars

 2. Bijna blinde wethouder op VVD-lijst tweede kamer: 'Belangrijk om jonge mensen met handicap te inspireren'
  Play

  Bijna blinde wethouder op VVD-lijst tweede kamer: 'Belangrijk om jonge mensen met handicap te inspireren'