De N65 wordt steeds drukker. De rijksweg oversteken is geen pretje, volgens Willem van Roessel uit Helvoirt. ,,Zeker niet met kleine kinderen erbij!”
Volledig scherm
PREMIUM
De N65 wordt steeds drukker. De rijksweg oversteken is geen pretje, volgens Willem van Roessel uit Helvoirt. ,,Zeker niet met kleine kinderen erbij!” © Bart Meesters

Als de brandweerpieper klonk, gingen de staldeuren van boer Willem op slot; vele ongevallen op N65 staan op zijn netvlies

HELVOIRT - Willem van Roessel uit Helvoirt groeide op langs de N65. Hij kent de rijksweg én de gevaren als geen ander. Als vrijwillige brandweerman rukte hij 33 jaar lang veelvuldig uit bij ernstige en dodelijke ongevallen op de weg. ,,Die zijn op twee handen níet te tellen.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch