Marck Haerkens en medevlieger Rob Evenhuis, tevens eigenaar van de Bölkow Bo-105 DBS, bij de helikopter van de Stichting Zorgvleugels die sinds kort paraat staat op vliegbasis Volkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Marck Haerkens en medevlieger Rob Evenhuis, tevens eigenaar van de Bölkow Bo-105 DBS, bij de helikopter van de Stichting Zorgvleugels die sinds kort paraat staat op vliegbasis Volkel. © Stichting Zorgvleugels

Als de nood hoog is, staat ‘Zorgvleugels’ met een helikopter op vliegbasis Volkel paraat

DEN BOSCH/VUGHT - Is de nood hoog? Dan vliegen de piloten van de Stichting Zorgvleugels patiënten, artsen of medische spullen van A naar B: ,,We willen Nederland door de ‘coronacrisis’ helpen, levens redden en de zorg ontlasten.”

  1.  Swapfiets met blauwe voorband breidt uit met elektrische fiets

    Swapfiets met blauwe voorband breidt uit met elektri­sche fiets

    DEN BOSCH - Fietsen met een blauwe voorband. Daarvan zie je er steeds meer in Den Bosch rijden. Volgens Swapfiets is de tijd nu rijp voor e-bikes waarvan de accu 145 kilometer vooruit kan. ,,We hadden een trage start in 2017. Maar vanaf de zomer 2018 is het veranderd en hebben we een sterke groei meegemaakt bij meerdere type fietsen die wij verhuren’’, zegt een woordvoerder van het bedrijf waarvan bijna 40 filialen zijn gevestigd in Nederland. Ook in België, Duitsland en Denemarken wordt deze service geboden.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch