Volledig scherm
PREMIUM
Urban Trail Den Bosch, hier in het Paleiskwartier © Mari Durieux

Als Paleiskwartier klaar is, houdt de ambitie van Den Bosch dan op?

DEN BOSCH - Is de ambitie van de Haverleij en het Paleiskwartier verleden tijd? ,,Nee, neem als stadsbestuur het initiatief weer in handen.” Een debat over de de scherpere keuzes die Den Bosch voor de toekomst moet maken. 

Allure. Het woord valt al voordat het debat over de toekomst van Den Bosch deze avond begonnen is. Het heeft alles te maken met de locatie. Wie niet dagelijks het restaurant van golfclub BurgGolf Haverleij binnenstapt, is lichtelijk verbaasd over zoveel glooiend groen waar tussen de contouren van de inmiddels zeven kasteelcomplexen opduiken. 

 1. Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’
  PREMIUM

  Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

  VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.
 2. Maarten van der Weijden haalt bij Dommelbaarzen cheque op voor Foundation
  video

  Maarten van der Weijden haalt bij Dommelbaar­zen cheque op voor Foundation

  VUGHT - Het contrast was groot, zondagochtend rond half acht bij het Feel Fit Center. De anders zo energieke Maarten van der Weijden had de slaap nog in z'n ogen, terwijl alles om hem heen één kolkende massa was. Het fenomeen uit Waspik was getuige van de hectische laatste kilometers die drie clubs bij elkaar zwommen tijdens een 12-uurs zwemmarathon. Een activiteit in het kader van het gouden jubileum van De Dommelbaarzen. De opbrengst van 5201 euro komt ten goede aan zijn Foundation die het geld weer doorgeeft aan KiKa.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch