Volledig scherm
De Tramkade © Google

Architectenbureau na 73 jaar van Vught naar Den Bosch

VUGHT - Molenaar&Bol&Van Dillen Architecten is verhuisd van Vught naar Den Bosch. De voorgangers van het huidige bureau begonnen in 1945 in Vught onder de naam Bureau Mens. 

Latere naamswijzigingen waren Mens & Pruyn, Molenaar & Pruyn en Molenaar & Koeman. 

Molenaar&Bol&Van Dillen gaat in Den Bosch verder onder de naam Buro Kade. 

Volledig scherm
Het voormalige kantoor aan de Taalstraat in Vught. © Google

Michael Bol en Frank van Dillen zijn eigenaar/architect van het bureau. Het bureau is al langer betrokken bij de ombouw van de voormalige mengvoederfabriek aan de Tramkade tot verzamelgebouw voor bedrijven en cultuur. Bol is ook betrokken bij de Conceptenbouwers op de Tramkade, Deze stichting houdt zich bezig met de toekomstige inrichting van de openbare ruimte en de stad van de toekomst.

  1. Storing in Bossche parkeergarages duurt voort: gemeente zegt 25.000 euro mis te lopen
    PREMIUM

    Storing in Bossche parkeerga­ra­ges duurt voort: gemeente zegt 25.000 euro mis te lopen

    DEN BOSCH - De storing die dinsdagochtend ontstond in alle gemeentelijke parkeergarages in Den Bosch is waarschijnlijk in een aantal gevallen ook donderdag niet voorbij. Gratis parkeren is mogelijk. Volgens een woordvoerder van de gemeente loopt de gemeente naar schatting maximaal 25.000 euro mis aan parkeerinkomsten. ,,De gemeente heeft inmiddels richting externe leverancier aangegeven deze in gebreke te stellen’’, aldus de woordvoerder.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch