Volledig scherm
De Tramkade © Google

Architectenbureau na 73 jaar van Vught naar Den Bosch

VUGHT - Molenaar&Bol&Van Dillen Architecten is verhuisd van Vught naar Den Bosch. De voorgangers van het huidige bureau begonnen in 1945 in Vught onder de naam Bureau Mens. 

Latere naamswijzigingen waren Mens & Pruyn, Molenaar & Pruyn en Molenaar & Koeman. 

Molenaar&Bol&Van Dillen gaat in Den Bosch verder onder de naam Buro Kade in de Tramkade. 

Volledig scherm
Het voormalige kantoor aan de Taalstraat in Vught. © Google

Michael Bol en Frank van Dillen zijn eigenaar/architect van het bureau. Het bureau is al langer betrokken bij de ombouw van de voormalige mengvoederfabriek aan de Tramkade tot verzamelgebouw voor bedrijven en cultuur. Bol is ook betrokken bij de Conceptenbouwers op de Tramkade, Deze stichting houdt zich bezig met de toekomstige inrichting van de openbare ruimte en de stad van de toekomst.

  1. Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    DEN BOSCH - Er is vrijwel geen enkele politieke partij in Den Bosch die ontkent dat er woningnood is en dat er de komende jaren in snel tempo voor verschillende inkomens- en bevolkingsgroepen gebouwd moet worden. Maar waar de ene partij de verantwoordelijk wethouder Roy Geers complimenteert met de voortvarendheid om dit en volgend jaar 850 tot 900 woningen te bouwen, zijn er ook partijen die vinden dat de ambitie veel hoger moet komen te liggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch