Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

‘Aso gedrag’ bij trouwstoet in Den Bosch: passagiers zitten op raamstijl en hangen uit raam

DEN BOSCH - Chauffeurs die in een bruiloftsstoet door Den Bosch reden, hebben zich zaterdagmiddag behoorlijk asociaal gedragen. Dat meldt de politie, bij wie meerdere klachten over de trouwstoet binnenkwamen.

Agenten die in de buurt waren, bekeurden twee passagiers voor het niet-dragen van een gordel. ,,Ze zaten tijdens het rijden op de raamstijl en hingen uit het raam”, aldus de politie.

Daarnaast kreeg een bestuurder een proces-verbaal omdat hij zich niet hield aan de regels van de voorsorteerstrook. Bruiloftsstoeten zorgen vaker voor overlast en gevaar door zich niet aan de verkeersregels te houden.

  1. Wethouder legt theaterdirecteur het zwijgen op over Kaaihal Den Bosch
    PREMIUM

    Wethouder legt theaterdi­rec­teur het zwijgen op over Kaaihal Den Bosch

    DEN BOSCH - Het Theater aan de Parade is onder druk uit het stadhuis afgehaakt in de strijd om een Kaaihal als tijdelijk theater. Wethouder Huib van Olden heeft hoogstpersoonlijk een topambtenaar van de gemeente Den Bosch de opdracht gegeven tijdelijk directeur Gijsje van Honk duidelijk te maken in te binden. Het gevolg is dat zowel Van Honk als de Raad van Commissarissen het hoofd in de schoot leggen. Verschillende betrouwbare bronnen melden dat aan het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch