Volledig scherm
Autobrand aan de Vlijmenseweg in Den Bosch. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Auto vliegt in brand tijdens rijden in Den Bosch, inzittenden ongedeerd

DEN BOSCH - Aan de Vlijmenseweg in Den Bosch is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto in vlammen opgegaan. De auto bleek tijdens het rijden in brand te zijn gevlogen.

De bestuurder reed met zijn auto over de Vlijmenseweg richting de A59, toen de auto ter hoogte van de kruising met de Helftheuvelweg plotseling begon te branden. De twee inzittende konden het voertuig tijdig verlaten. 

Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan, is nog onduidelijk. Vermoedelijk is een technisch mankement de oorzaak geweest. Rond 02.30 uur kreeg de brandweer een melding van de autobrand. Toen de brandweer ter plaatse kwam, stond de auto volledig in brand. 

  1. Den Bosch pakt woningnood aan met nóg eens meer dan 400 tijdelijke huizen
    PREMIUM

    Den Bosch pakt woningnood aan met nóg eens meer dan 400 tijdelijke huizen

    DEN BOSCH - Sneller bouwen is het toverwoord. Den Bosch wil de komende drie jaar sneller bouwen om meer mensen aan een woning te helpen. Te beginnen met nog eens ruim 400 tijdelijke woningen extra: driehonderd in de Groote Wielen en ruim honderd in de wijk Maaspoort en mogelijk in de Schutskamp. Voor de locaties WeenerXL, Jeroen Bosch College en Rodenborch College worden plannen gemaakt voor nieuwbouw.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch